Kuchnia polowa KP RR-1

Gotowa do użycia w 15 minut!

Mobilna kuchnia polowa umożliwia przygotowanie posiłków dla 150 osób w czasie 2 godzin. Wszystkie moduły kuchenne wykonane są ze stali nierdzewnej zasilane palnikami olejowymi (diesel) oraz paliwem stałym.

2 moduły gotowania:

• moduł do gotowania ciśnieniowego o pojemności 110 litrów, przeznaczony specjalnie do gotowania na parze posiłków, takich jak warzywa, ryż lub do zup, pulp itp.

• moduł do gotowania jednościenny o pojemności 125 litrów z przeznaczeniem do prostego, klasycznego procesu gotowania, smażenia, pieczenia.

Dane techniczne:

Wymiary kuchni polowej: 2000 x 2000 x 2610 (długość x szerokość x wysokość)
Całkowita długość przyczepy: 3760 mm

Wyposażenie przyczepy:

  • urządzenie najazdowe KHA20-A z zaczepem K20-B N3 (max. uciąg 2000 kg),
  • oś VGB18 (nośność 1800 kg),
  • koło podporowe,
  • koła 2+1: rozmiar 185R14C,
  • oświetlenie led z regulacją intensywności światła: 3 szt.,
  • agregat prądotwórczy o mocy 2,4 kV,
  • podstawowy sprzęt kuchenny: kosze do smażenia, noże, mieszadło, chochla,
  • zintegrowane zadaszenie wykonane z tkaniny PCV, składane na czas transportu.

Regulowana wysokość zaczepu w zakresie: 400-1050 mm

Blat roboczy na wysokości: 1100 mm

Nogi podporowe stabilizacji kuchni podczas pracy: 4 szt.

Rozkładane zadaszenie: 4100 x 4100 mm

Możliwości zasilania kuchni:
a. agregatu lub sieć elektrycznej
(U=230V, P=1,5kW): opcja nr 1
b. gniazdo NATO (z samochodu
ciężarowego): opcja nr 2

Wyślij nam zapytanie